„Şepcile roşii” s-au calificat în sferturile Cupei României, în dauna „bătrânei doamne” UTA

  • Divizionara secundă Universitatea Cluj Napoca s-a calificat miercuri seara în sferturile de finală ale Cupei României, învingând pe prim-divizionara UTA Arad cu scorul de 2-1.
192 afișări
Imaginea articolului „Şepcile roşii” s-au calificat în sferturile Cupei României, în dauna „bătrânei doamne” UTA

„Şepcile roşii” s-au calificat în sferturile Cupei României, în dauna „bătrânei doamne” UTA

Universitatea Cluj Napoca este cea de a treia echipă din liga secundă care se califică în sferturile Cupei României la fotbal masculin, după Dunărea Călăraşi şi Petrolul Ploieşti.

U Cluj a trecut rapid peste perioada de tatonare şi a creat primele ocazii la capătul cărora Ogbu şi Taub au ratat şansea de a deschide scorul. Pe fondul dominării, clujenii au marcat primii, în minutul 30, prin nigerianul Derick Ogbu, după o fază rapidă de contraatac, ce l-a găsit pe african în careu, de unde a şutat din întoarcere, de la 8 metri.

După pauză, UTA i-a aruncat în luptă pe Liviu Antal şi pe „repatriatul” Adrian Petre, care însă nu au reuşit să facă diferenţa. Mai mult, „studenţii” au majorat scorul la 2-0, prin Sergio Ribeiro, în minutul 73, care a trimis un şut-centrare ce s-a scurs în poartă, fără a fi atins de nici un coechipier.

UTA a marcat golul de onoare în al 5-lea minut suplimentar, Adrian Petrea pecetluind astfel scorul final, dar şi revenirea sa în lotul „bătrânei doamne”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici