Sepsi - FCSB, din penultima etapă a play-off-ului Ligii I Betano, se joacă azi, de la ora 21:00

Sepsi va primi astăzi, la Sfântu Gheorghe, de la ora 21:00, vizita celor de la FCSB, în penultima rundă din play-off-ul Ligii I Betano. În cazul unui pas greşit al echipei lui Mihai Teja, CFR Cluj devine matematic campioana României.

63 afișări
Imaginea articolului Sepsi - FCSB, din penultima etapă a play-off-ului Ligii I Betano, se joacă azi, de la ora 21:00

Sepsi - FCSB, din penultima etapă a play-off-ului Ligii I Betano, se joacă azi, de la ora 21:00

Cu două runde înainte de încheierea play-off-ului, CFR Cluj ocupă poziţia de lider, cu 47 de puncte, la cinci puncte în faţa lui FCSB. Astfel, pentru a deveni campioni, bucureştenii au nevoie să câştige ambele jocuri rămase, cu Sepsi şi meciul direct cu CFR Cluj, din ultima etapă, iar ardelenii să piardă, mâine, cu U Craiova.

Înainte de jocul de la Sfântu Gheorghe, Mihai Teja a recunoscut că ar putea să o părăsească pe FCSB în cazul în care va pierde titlul, decizia urmând să fie luată de Gigi Becali: "După aceste două meciuri, mă voi pune la masă cu patronul. Mă gândesc la viitorul nostru, la viitorul clubului, nu neapărat să mă despart. Nu am clauză în contract, eu mi-am făcut datoria cum am putut. În rest, tot ce se vorbeşte despre demisii, dacă voi continua sau nu, nu mă întrebaţi pe mine, întrebaţi-l pe domnul Becali. Eu am un contract şi după aceste două meciuri vom analiza. Vorbesc cu domnul Becali la 2-3 zile, avem o relaţie bună".

Pentru partida de la Sfântu Gheorghe, Teja nu se va putea baza pe golgheterul Harlem Gnohere, cel care a suferit o ruptură musculară şi nu va mai juca în acest sezon. De partea cealaltă, meciul va fi unul special pentru veteranul Attila Hadnagy, cel care ar putea disputa ultimul joc oficial al carierei din Liga I Betano.

Sepsi şi FCSB s-au mai întâlnit de trei ori în actuala stagiune, iar bucureştenii s-au impus în cele două partide disputate pe Arena Naţională, scor 2-0. Covăsnenii au câştigat partida de acasă, scor 4-2, în returul sezonului regular. Sepsi ocupă ultimul loc în play-off, cu doar un punct acumuat în opt partide. Meciul din runda trecută, contra lui FC Viitorul, scor 1-3, a fost primul al lui Magiun Barbu pe banca tehnică a echipei, cel care l-a înlocuit pe Eugen Neagoe.

Echipe probabile:

Sepsi (4-2-3-1): Fejer - Moura, Viera, Jovanovic, Omar - Vaşvari, Karniţki - Nouvier, Flores, Fl. Ştefan - Tandia
FCSB (4-2-3-1): Bălgărdean - Benzar, Planic, I. Cristea, Morais - Teixeira, Filip - Man, Tănase, Coman - Hora

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici