Sepsi l-a transferat pe fundaşul croat Jure Obsivac

Clubul Sepsi Sfântu Gheorghe a anunţat, miercuri, că l-a transferat pe fundaşul croat Jure Obsivac, care a jucat ultima oară în prima ligă din Kazahstan, la FK Atyrau.

150 afișări
Imaginea articolului Sepsi l-a transferat pe fundaşul croat Jure Obsivac

Sepsi l-a transferat pe fundaşul croat Jure Obsivac

"Croatul Jure Obsivac este noul jucător al clubului nostru. Obsivac a venit de la echipa kazahă FC Atyrau şi a semnat pe un an şi jumătate cu Sepsi OSK. Mult succes, Jure!", a anunţat gruparea din Covasna, prin intermediul unui comunicat de presă publicat pe Facebook.

În vârstă de 27 de ani, Obsivac poate să evolueze atât pe postul de fundaş central, cât şi ca mijlocaş defensiv. Legitimat la începutul anului 2017, el a jucat în 28 de meciuri pentru FK Atyrau şi a reuşit să înscrie cinci goluri.

Jure Obsivac şi-a început cariera la Hajduk Split şi a mai jucat la Kastel Gomlica, NK Dugopolje, NK Istra şi RNK Split.

Cota de piaţă a jucătorului croat este de 600.000 de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici