Sepsi OSK Sfântu Gheorghe învinsă categoric pe teren propriu în Conference League

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, cea de a patra echipă românească ce evoluează în Conference League, a fost învinsă drastic joi seara, scor 1-3 (0-2), pe teren propriu, de suedezii de la Djurgarden, în manşa întâi a turului 3 din Conference League.

2173 afișări
Imaginea articolului Sepsi OSK Sfântu Gheorghe învinsă categoric pe teren propriu în Conference League

Sursa foto: Facebook / Sepsi OSK

Covăsnenii au făcut un meci modest, primind primul gol din penalty-ul transformat de Edvardsen, în minutul 26, după ce Mario Rondon a făcut un henţ în careu.

Acelaşi Rondon ratase anterior o ocazie, şutul său din minutul 5 fiind respins de portarul advers.

Suedezii au majorat scorul în minutul 31, prin Joel Asoro, care a fructificat din 6 metri o pasă de pe dreapta a lui Johansson.

Pe final de repriză, Rondon a trimis spre poartă cu capul, dar portarul suedezilor a intervenit eficient.

S-a făcut 0-3, în debutul reprizei secunde, Acelaşi Joel Asoro marcând golul meciului, cu un şut de efect de la 20 de metri.

Matei şi Golofca au avut şansa de a reduce din diferenţă, primul a şutat însă în bară, în timp ce execuţia celuilalt a fost parată din nou de Widell.

Golul de onoare a fost marcat din penalty de către Tudorie, care anterior fusese împiedicat să joace mingea în careu.

Scorul de 1-3 nu este unul încurajator pentru covăsneni în perspectiva returului, aceştia având nevoie de o victorie la 3 goluri pentru o eventuală calificare în play-off.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici