Sepsi Sfântu Gheorghe-CFR Cluj, scor 1-1, în etapa a şasea din Liga 1

Sepsi şi CFR Cluj au remizat, sâmbătă seară, scor 1-1, la Sfântu Gheorghe, în etapa a şasea din Liga 1.

112 afișări
Imaginea articolului Sepsi Sfântu Gheorghe-CFR Cluj, scor 1-1, în etapa a şasea din Liga 1

Sepsi Sfântu Gheorghe-CFR Cluj, scor 1-1, în etapa a şasea din Liga 1

Cu o echipă schimbată aproape în totalitate faţă de meciul cu Celtic Glasgow, disputat marţi, CFR Cluj a început bine duelul de la Sfântu Gheorghe şi a deschis scorul în minutul 10, prin Păun Alexandru.

Gazdele de Sepsi au egalat în minutul 31, prin Dylan Flores.

Până la final, cele două nu au mai mai marcat, iar Sepsi şi CFR Cluj s-au ales cu un punct. CFR Cluj rămâne pe primul loc, cu 14 puncte, în timp ce Sepsi este în continuare neînvinsă şi se află pe locul 7, cu 8 puncte.

Pentru CFR Cluj urmează meciul tur cu Slavia Praga, de marţi, din play-off-ul Ligii Campionilor. De partea cealaltă, Sepsi va juca în etapa a şaptea din Liga I contra celor de la Academica Clinceni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici