Serena Williams a anunţat că nu se va retrage din tenis după naştere

Serena Williams a declarat că nu îşi va anunţa retragerea din tenis după ce va naşte primul său copil pe care îl are cu logodnicul său, Alexis Ohanian, cofondatorul Reddit, potrivit contactmusic.com.

37864 afișări
Imaginea articolului Serena Williams a anunţat că nu se va retrage din tenis după naştere

Serena Williams a anunţat că nu se va retrage din tenis după naştere

Serena Williams a declarat că nu îşi va anunţa retragerea din tenis după ce va naşte primul său copil pe care îl are cu logodnicul său, Alexis Ohanian, cofondatorul Reddit.

Campioana de tenis în vârstă de 35 de ani este însărcinată cu primul său copil, dar a spus că nu are nicio intenţie să renunţe la tenis după naştere şi că nu este gata să renunţe la titlurile sale.

Întrebată de un reporter TMZ dacă se va retrage din sport după naştere, Serena a spus simplu: ''Niciodată.''

Serena a învins-o recent pe sora sa Venus la Australian Open în ianuarie, pe când se afla în primul stadiu de sarcină.

Ea a adus acasă trofeul de la Campionatul Wimbledon din 2016 atât la feminin simplu, cât şi la dublu, alături de partenera şi sora sa de 36 de ani, Venus.

Între timp, Serena a declarat pentru TMZ că nu a avut niciun soi de pofte nesănătoase de-a lungul sarcinii sale, întrebată ce pofte alimentare are: ''Legume'', a spus tenismena.

Serena şi Alexis - cofondatorul site-ului Reddit - a dezvăluit recent că aşteaptă să afle sexul bebeluşului, ambii dorind să fie o surpriză: ''Aşteptăm. E o surpriză. Îl numim bebeluş.''

Jucătoarea profesionistă de tenis a declarat că nu au emoţii în privinţa naşterii întrucât au timp să se pregătească.

Între timp, Alexis, a declarat că cuplul se simte foarte bine în privinţa sarcinii.

Tenismena americană Serena Williams a anunţat în aprilie reţeaua Snapchat că este însărcinată în 20 de săptămâni cu primul său copil, pe care îl are cu logodnicul său, Alexis Ohanian, cofondatorul Reddit. Aceasta a declarat că fotografia a fost o greşeală şi că nu a dorit să o facă publică: „A fost un incident. Eram în vacanţă şi îmi verificam status-ul meu şi făceam fotografii în fiecare săptămână pentru a vedea schimbările. Nu am spus multor oameni despre sarcină, să fiu sinceră. Ştiţi cum e social media când apeşi butonul greşit...şi asta a fost.”

Vestea vine la câteva luni distanţă după ce Williams a anunţat că s-a logodit cu Alexis Ohanian, în vârstă de 33 de ani, însemnând că aceasta era deja însărcinată când a câştigat turneul Australian Open în ianuarie.

“20 de săptămâni,” a scris Williams, în vârstă de 35 de ani, alături de selfie-ul făcut în faţa oglinzii, imagine în care jucătoarea de tenis poate fi văzută etalându-şi burtica şi purtând un costum de baie galben dintr-o bucată.

Cuplul s-a logodit în decembrie, atleta anunţând vestea logodnei pe Reddit, printr-o poezie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici