Serena Williams a câştigat turneul de la Stanford

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, cap de serie numărul unu, a câştigat, duminică, turneul de la Stanford (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 710.000 de dolari.

235 afișări
Imaginea articolului Serena Williams a câştigat turneul de la Stanford

Serena Williams a câştigat turneul de la Stanford (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Williams, liderul clasamentului WTA, a învins-o, în finală, cu scorul de 7-6 (1), 6-3, pe Angelique Kerber (Germania), a treia favorită a competiţiei şi poziţia a opta în ierarhia mondială.

Serena Williams, în vârstă de 32 de ani, care a jucat primul său turneu după eliminarea din turul trei de la Wimbledon, a reuşit al patrulea succes în acest an, după ce s-a mai impus la Brisbane, Miami şi Roma.

Pentru succesul de la Stanford, Williams va primi 470 de puncte WTA şi un cec în valoare de 120.000 de dolari, în timp ce Kerber va încasa 64.000 de dolari şi 305 puncte WTA.

TITLURILE ZILEI

Proba de dublu de la Stanford a fost câştigată de perechea spaniolă Carla Suarez Navarro/Garbine Muguruza, cap de serie numărul 3, care a trecut, în finală, cu scorul de 6-2, 4-6, 10-5, de cuplul Paula Kania/Katerina Siniakova (Polonia/Cehia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici