Serena Williams a dezvăluit că şi-ar mai dori copii: Am impresia că această dorinţă nu mai e realizabilă

Tenismena Serena Williams (38 de ani) a anunţat că şi-ar mai dori copii, intenţionând să păstreze o diferenţă mică de vârstă între Olympia, fetiţa sa în vârstă de doi ani, şi posibilii viitori fraţi ai acesteia.

618 afișări
Imaginea articolului Serena Williams a dezvăluit că şi-ar mai dori copii: Am impresia că această dorinţă nu mai e realizabilă

Serena Williams spune că şi-ar mai dori copii

„Dumnezeule, mereu mi-am dorit ca ea să aibă un frate sau o soră! Are doi ani şi mereu am vrut să fie apropiaţi ca vârstă. Eu sunt foarte apropiată de sora mea, Venus, ea fiind cu doar 15 luni mai mare. Acum am impresia că această dorinţă nu mai e realizabilă, dar vom vedea. Evident, îmi doresc mai mulţi", a declarat Serena Williams, într-un interviu acordat Page Six.

Serena Williams este căsătorită cu omul de afaceri american Alexis Ohanian, cofondatorul platformei Reddit. Cei doi au dat naştere unei fetiţe, Alexis Olympia, în septembrie 2017.

În anul în care a dat naştere primului său copil, Serena Williams a evoluat doar în luna ianuarie, când a triumfat la Australian Open. Sportiva din SUA a revenit în tenis după aproximativ 14 luni, în martie 2018. În prezent, ea este clasată pe locul 10 WTA.

Serena Williams este tenismena cu cele mai multe titluri de Mare Şlem câştigate în era Open - 23. În ierarhia all-time, americanca se clasează pe locul secund, la doar un trofeu în spatele australiencei Margaret Court.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici