Serena Williams a provocat un SCANDAL uriaş după ce a pierdut finala la US Open/ Reacţia bizară a organizatorilor

Serena Williams (36 de ani) a provocat un scandal monstru în finala US Open, pe care a pierdut-o în favoarea lui Naomi Osaka, scor 6-2, 6-4.

5346 afișări
Imaginea articolului Serena Williams a provocat un SCANDAL uriaş după ce a pierdut finala la US Open/ Reacţia bizară a organizatorilor

Americanca s-a certat cu arbitrii, cu supervizorii şi a fost penalizată cu un game, iar organizatorii turneului din SUA au avut o reacţie neaşteptată: au lăudat-o pe Serena şi, indirect, i-au cerut scuze printr-un comunicat.

Organizatorii US Open au ţinut însă să o felicite pe Serena Williams pentru modul în care s-a comportat în momentul festivităţii de premiere.

"Ceea ce Serena a făcut pe podium astăzi a arătat o clasa măreaţă şi mult fair-play. Acesta a fost momentul lui Naomi, dar Serena şi-a dorit să se bucure de el. A fost o mişcare de clasa din partea unei mari campioane. Ceea ce Serena a reuşit în acest an a fost cu adevărat incredibil. Continuă să fie o inspiraţie!", a declarat Katrina Adams, preşedintele Federaţiei Americane de Tenis, organizatoare turneului.

Poziţia organizatorilor a fost una în care cer scuze indirect Serenei Williams, care i-a şi strigat arbitrului în timpul finalei că trebuie să îşi ceară scuze pentru a ceea ce a provocat.

"Decizia arbitrului de scaun a fost finală şi nu putea fi revizuită de arbitrul turneului sau de supervizorul, după ce aceştia au fost chemaţi pe teren", se arată în comunicatul remis presei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici