Serena Williams a revenit pe terenul de tenis, la un eveniment caritabil

Serena Williams a jucat prima dată tenis în faţa spectatorilor după naştere, la un eveniment caritabil privat din Washington, Alături de sora sa, Venus, Serena a fost vedeta evenimentului “A Family Affair”, al cărui obiectiv este să atragă atenţia asupra violenţei şi a impactului acesteia.

191 afișări
Imaginea articolului Serena Williams a revenit pe terenul de tenis, la un eveniment caritabil

Serena Williams a revenit pe terenul de tenis, la un eveniment caritabil

Serena Williams a jucat prima dată tenis în faţa spectatorilor după naştere, la un eveniment caritabil privat din Washington, Alături de sora sa, Venus, Serena a fost vedeta evenimentului “A Family Affair”, al cărui obiectiv este să atragă atenţia asupra problemei violenţei şi a impactului pe care aceasta o poate avea.

Obiectivul imediat a fost strângerea de fonduri pentru fundaţia Yetunde Price Resource Center - înfiinţată în memoria surorii celor două, ucisă în septembrie 2003 într-un schimb de focuri.

Serena a intrat la joc alături de Venus, pentru câteva minute - în condiţiile în care recent, antrenorul Patrick Mouratoglou a anunţat că este posibil ca americanca să nu poată reveni la Australian Open.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici