Serena Williams, Madison Keys şi Stan Wawrinka s-au calificat în semifinale la Australian Open

Tenismanul elveţian Stan Wawrinka, favorit numărul 4 şi deţinătorul titlului, l-a învins pe japonezul Kei Nishikori, locul 5 mondial, în trei seturi, scor 6-3, 6-4, 7-6 (8/6), şi a acces în semifinale la Australian Open, primul Grand Slam al anului, informează AFP.

293 afișări
Imaginea articolului Serena Williams, Madison Keys şi Stan Wawrinka s-au calificat în semifinale la Australian Open

Serena Williams, Madison Keys şi Stan Wawrinka s-au calificat în semifinale la Australian Open

Wawrinka, aflat la a treia semifinală de Grand Slam din carieră, va evolua în penultimul act cu învingătorul din meciul dintre Novak Djokovici, numărul 1 mondial, şi canadianul Milos Raonic, favorit 8.

Serena Williams şi Madison Keys s-au calificat în semifinale la Australian Open

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, numărul 1 mondial, s-a calificat în semifinale la Australian Open, unde o va întâlni pe compatrioata sa Madison Keys, locul 35 WTA, informează AFP.

Serena Williams a trecut în sferturi de slovaca Dominika Cibulkova, numărul zece mondial, în două seturi, scor 6-2, 6-2, şi va juca pentru a 26-a oară în semifinale la un Grand Slam.

Williams, în vârstă de 33 de ani, vizează un al 19-lea titlu major, pentru a le depăşi pe compatrioatele sale Martina Navratilova şi Chris Evert şi pentru a se apropia de recordul germancei Steffi Graf (22).

La Melbourne, ea nu mai ajunsese în semifinale din 2010. Absentă în 2011, Serena a fost eliminată în optimi în 2012 şi 2014 şi în sferturi în 2013.

Madison Keys, în vârstă de 19 ani, a trecut în trei seturi, scor 6-3, 4-6, 6-4, de Venus Williams, favorită numărul 18.

În cealaltă semifinală se vor întâlni Maria Şarapova şi Ekaterina Makarova, ambele din Rusia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici