Serena Williams nu va participa la turneul de la Doha

Serena Williams (34 de ani, 1 WTA) a anunţat, luni, că nu va participa la turneul WTA de la Doha, din cauza unei răceli, conform site-ului oficial al turneului.

407 afișări
Imaginea articolului Serena Williams nu va participa la turneul de la Doha

Serena Williams nu va participa la turneul de la Doha (Imagine: AP/Mediafax Foto)

"Din păcate, trebuie să mă retrag de la turneul din Qatar, deoarece am răcit şi nu sunt aptă sută la sută. Voi fi într-o perioadă de refacere, dar abia aştept să revin la Doha, pentru a mă întâlni cu fanii", a declarat Serena Williams, care a pierdut finala turneului din 2013, în faţa Victoriei Azarenka.

Liderul mondial din clasamentul WTA nu a participat nici la turneul din Dubai.

Simona Halep (24 de ani, 3 WTA), campioana din 2014 a turneului, Garbine Muguruza (22 de ani, 5 WTA), Agnieszka Radwanska (26 de ani, 4 WTA), Petra Kvitova (25 de ani, 8 WTA), Angelique Kerber (28 de ani, 2 WTA) şi Lucie Safarova (29 de ani, 10 WTA), campioana din 2015, vor participa la turneul din Doha, care se va desfăşura în perioada 22-28 februarie. Halep a devenit a doua favorită, după Kerber.

Competiţia din Qatar, din categoria Premier 5, este dotată cu premii totale în valoare de 2.513.000 dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici