Serena Williams şi-a confirmat participarea la Marsters-ul Canadei, înainte de US Open

Serena Williams va juca la Masters-ul Canadei, lista completă de înscrieri fiind confirmată joi de organizatori, atât pentru tabloul feminin, cât şi pentru cel masculin, pentru tradiţionalul turneu canadian de pregătire pentru US Open.

974 afișări
Imaginea articolului Serena Williams şi-a confirmat participarea la Marsters-ul Canadei, înainte de US Open

Williams va juca la National Bank Open pentru prima dată din 2019, când a fost nevoită să se retragă în finală în faţa unei vedete în ascensiune la acea vreme şi viitoare campioană la US Open, Bianca Andreescu.

Revenită în circuit la Wimbledon, la vârsta de 40 de ani, Williams a pierdut în faţa lui Harmony Tan. Ea a făcut aluzie la vremea respectivă la posibilitatea de a juca la Flushing Meadows. Confirmarea participării ei la turneul canadian de pregătire confirmă acum o posibilă apariţie a fostului număr 1 mondial la ultimul Grand Slam al anului.

„Când eşti acasă, mai ales la New York, US Open, care este primul loc în care am câştigat un Grand Slam, este ceva care este întotdeauna super special", a spus Williams. „Prima dată este întotdeauna special.

„Cu siguranţă mă face să vreau să merg pe terenurile de antrenament, pentru că nu joc rău şi sunt atât de aproape", a adăugat Williams. „Orice alt adversar probabil că s-ar fi potrivit mai bine jocului meu. Aşa că, da, simt că este de fapt un fel de: OK, Serena, poţi face asta dacă vrei. "

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici