Serena Williams va apărea în calendarul Pirelli 2016

Jucătoarea de tenis americană Serena Williams, locul 1 WTA, va apărea în ediţia din 2016 a calendarului Pirelli, se arată într-un comunicat al producătorului de anvelope italian.

423 afișări
Imaginea articolului Serena Williams va apărea în calendarul Pirelli 2016

Serena Williams (Foto: AFP / Mediafax Foto)

"Puteţi ghici? Sunt atât de fericită că fac parte din Calendarul Pirelli pe 2016 creat de Annie Leibovitz", a postat Serena Williams pe contul ei de Twitter.

Calendarul a fost realizat în studio, în luna iulie, de fotografa americană Annie Leibovitz, devenită faimoasă pentru portrete sale, care a mai realizat calendarul o dată, în anul 2000.

Ediţia din 2016 a calendarului va fi prezentată publicului la Londra, la sfârşitul lunii noiembrie. Jucătoarea de tenis numărul unu a lumii este prima protagonistă a acestei ediţii făcută publică.

TITLURILE ZILEI

"Serena Williams întruchipează stilul, puterea, frumuseţea şi curajul. Actualmente pe prima poziţie în lume, Serena a trecut peste provocări insurmontabile ca să câştige 21 de Mari Şlemuri în cariera sa. Ea se face remarcată nu doar în lumea tenisului, ci repurtează succes şi în alte zone în afara sportului, cum ar fi filmul, televiziunea, moda şi actele de caritate. Abilităţile ei de jucătoare de tenis, combinate cu activităţile din afara arenei fac din Serena Williams unul dintre numele şi chipurile cele mai cunoscute din lume - o legendă vie", se arată în comunicatul citat.

Serena Williams, care va împlini 34 de ani pe 26 septembrie, a câştigat în carieră 21 de turnee de Grand Slam şi alte 48 de trofee la simplu. Ea a obţinut premii din tenis în valoare totală de 74 de milioane de dolari.

În afara terenului de tenis, Serena are ca pasiuni moda şi actoria. Printre rolurile interpretate de Serena se numără o apariţie în "Drop Dead Diva", un rol de fost gangster în "Street Time" şi un rol principal într-un episod din "The Division". De asemenea, Serena şi-a împrumutat vocea în producţiile "The Simpsons" şi "Higgleytown Heroes". A mai fost inclusă într-o listă de zece personalităţi care dau tonul în modă alcătuită de revista Vogue. Serena şi-a folosit talentul din domeniul modei ca să-şi lanseze propria marcă de îmbrăcăminte, Aneres, care a fost prezentată în revista In Style. Cea mai recentă colecţie a ei a fost prezentată la Săptămâna Modei de la New York. În anul 2011, Serena şi-a fructificat pasiunea pentru ojă de unghii prin încheierea unui parteneriat cu OPI prin care a creat Glam Slam Series, o colecţie de culori inspirată din lumea tenisului şi cea a modei.

Serena se dedică mult operelor de caritate. În ultimii cinci ani, Williams a ajutat la finanţarea construcţiei a două şcoli în Africa. De asemenea, Serena a primit titlul de ambasador UNICEF în anul 2011. Printre alte organizaţii pe care Serena le sprijină se numără S. E. Tennis and Learning Center din Washington, D.C., Ovarian Cancer Research Fund, Race for the Homeless, Stop the Violence, Special Olympics şi Fundaţia Arthur Ashe.

Lansat în 1964, calendarul Pirelli, care se adresează unui grup exclusivist de clienţi, a prezentat în paginile sale fotografii cu aproape toate modelele şi fotomodelele celebre din ultimele cinci decenii. De-a lungul anilor, calendarul Pirelli a publicat numeroase fotografii provocatoare, iar în multe dintre ele modelele au pozat nud.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici