Sergio Aguero s-a accidentat şi va rata tot sezonul

  • Sergio Aguero s-a accidentat la partida de luni seară cu Burnley
  • Pep Guardiola a confirmat că jucătorul va suferi o intervenţie chirurgicală
  • Manchester City o întâlneşte în etapa următoare pe Chelsea
157 afișări
Imaginea articolului Sergio Aguero s-a accidentat şi va rata tot sezonul

Sergio Aguero s-a accidentat şi va rata tot sezonul

Atacantul celor de la Manchester City, Sergio "Kun" Aguero, va suferi o intervenţie chirurgicală după accidentarea gravă de la partida cu Burnley de luni seară. Man City a câştigat cu 5-0, însă l-a pierdut pe Aguero pentru restul sezonului.
 
Pep Guardiola a confirmat în conferinţa de presă de astăzi că Aguero se va opera, însă nu a oferit vreo dată limită pentru revenirea argentinianului. Cei de la Man City speră ca Aguero să fie disponibil la partidele din UEFA Champions League din august.
 
"Mâine (nr. miercuri) se va opera. După aceea vom ştii exact când Sergio se va putea întoarce să joace pentru noi" a pus Guardiola, citat de Sky Sports. Manchester City va juca joi la Londra contra celor de la Chelsea. Un pas greşit o va face campioană pe Liverpool campioană matematic, dacă echipa lui Jurgen Klopp se va impune în duelul din această seară cu Crystal Palace.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici