Sergio Busquets, al doilea fotbalist convocat la Euro 2020 infectat cu SARS-CoV-2

  • Ibericul ar fi trebuit să poarte banderola de căpitan la turneul final.
  • Primul depistat cu coronavirus a fost Jasper Cillessen (Ţările de Jos).
  • Ambii au fost scoşi din lot şi vor fi înlocuiţi.
223 afișări
Imaginea articolului Sergio Busquets, al doilea fotbalist convocat la Euro 2020 infectat cu SARS-CoV-2

Sergio Busquets, al doilea fotbalist convocat la Euro 2020 infestat cu Covid-19

Mijlocaşul central al Spaniei, Sergio Busquets, a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Fotbalistul Barcelonei devine astfel al doilea jucător convocat într-un lot final pentru Campionatul European care se infectează cu coronavirus.

Busquests fusese desemnat de selecţionerul Luis Enrique să poarte banderola Spaniei, în absenţa lui Sergio Ramos, neconvocat.

Lotul Spaniei a intrat în izolare.

Primul depistat cu coronavirus a fost olandezul Jasper Cillessen, în urmă cu o săptămână. Imediat, portarul Valenciei a fost scos din lot.

Fostul gardian al Barcelonei a declarat că este foarte supărat pe selecţionerul Frank de Boer, după ce a fost scos în afara lotului pentru EURO 2020.4

În urma testării la COVID-19, rezultatul a fost pozitiv, iar antrenorul Olandei a fost nevoit să ia această decizie, deşi iniţial îi spusese portarului că îl va primi înapoi în lot odată ce prezintă un test negativ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici