Sergio Ramos a stat în tribune la meciul Real Madrid -Ajax şi se înregistra pentru un documentar

Real Madrid a produs surpriza neplăcută a serii de marţi, 5 martie, în Liga Campionilor, iar căpitanul galacticilor, Sergio Ramos, a fost la "înălţimea" colegilor.

697 afișări
Imaginea articolului Sergio Ramos a stat în tribune la meciul Real Madrid -Ajax şi se înregistra pentru un documentar

Sergio Ramos a stat în tribune la meciul Real Madrid -Ajax şi se înregistra pentru un documentar

Fundaşul spaniol a văzut eliminarea echipei sale din loja de pe Santiago Bernabeu sau, potrivit presei locale, apărătorul a fost doar prezent pe stadion. Ramos nu a fost atent la meciul dramatic prin care treceau coechipierii lui.

Camerele video l-au surprins pe jucătorul iberic în timp ce se înregistra singur, cu telefonul. Sergio Ramos pregăteşte un film documentar cu Amazon, iar, acesta, în timpul partidei Real Madrid - Ajax Amsterdam, scor 1-4, a fost ocupat să se filmeze.

Conform Marca, documentarul pregătit de galactic va apărea în vară, moment în care se va afla cu certitudine ce spunea Sergio Ramos în momentul când Bale & Co. erau îngenunchiaţi de puştii lui Ajax în cea mai tare competiţie dintre cluburi din Europa, Liga Campionilor.

Sergio Ramos a lipsit de pe teren în partida retur de pe Santiago Bernabeu din cauza cumulului de cartonaşe galbene. În meciul tur, fundaşul a luat un galben, iar la final a recunoscut că a luat intenţionat cartonaşul.

"Nu o să vă mint, iar după ceea ce aţi văzut, aş minţi dacă v-aş spune că nu a fost ceva la care m-am gândit. Nu că mi-aş subestima adversarul, crezând că 'dubla' e jucată, dar în fotbal e vorba de a lua decizii complicate", a spus căpitanul campioanei Europei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici