Sevilla s-a calificat a şasea oară în finala Europa League

  • Sevilla s-a calificat în patru finale EL doar în ultimele şapte sezoane
  • Andaluzii sunt neînvinşi de 20 de meciuri (11 victorii, 9 egaluri)
  • Sevilla a câştigat toate finalele de Cupa UEFA/Europa League în care a jucat
1129 afișări
Imaginea articolului Sevilla s-a calificat a şasea oară în finala Europa League

Sursa foto: profimedia

Sevilla este prima finalistă din Europa League. Trupa lui Julen Lopetegui a întors soarta semifinalei şi s-a calificat după victoria 2-1 cu Manchester United.

Sevilla a eliminat-o pe CFR Cluj şi n-a mai privit în urmă. Andaluzii le-au scos pe alte două favorite ale competiţiei, Roma şi Wolverhampton, şi aseară i-au lăsat fără trofeu pe „diavolii roşii” pentru al treilea an consecutiv.

Au avut noroc cu portarul Bounou, care a prins o noapte mare în Koln. Marocanul a fost eroul partidei. Sevilla speră ca oraşul să le poarte noroc şi să facă şase din şase vineri, în finală.

JULEN LOPETEGUI – antrenorul Sevillei: „Cred că toată echipa a făcut un joc bun, dar, împotriva lui Manchester United, trebuie să suferi mult şi noi am facut-o. Au o inimă mare. Avem acest moment pentru jucători în meciul următor şi suntem foarte bucuroşi.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici