Sfârşit de săptămână fără sport în Grecia, după decesul suporterului agresat de alţi fani

Guvernul elen a anunţat, luni, că în Grecia nu va avea loc niciun meci oficial în sporturile de echipă la sfârşitul acestei săptămâni, în memoria suporterului care a încetat din viaţă după ce a fost bătut de alţi fani.

177 afișări
Imaginea articolului Sfârşit de săptămână fără sport în Grecia, după decesul suporterului agresat de alţi fani

Sfârşit de săptămână fără sport în Grecia, după decesul suporterului agresat de alţi fani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kostas Katsoulis, în vârstă de 46 de ani, fan al formaţiei Ethnikos, a încetat din viaţă, luni, la un spital din Atena, la două săptămâni după ce a fost bătut de fanii altei echipe la un meci din liga a treia greacă, în Creta. Katsoulis fost atacat, alături de mai alţi susţinători cu care se deplasase la meci, de aproximativ 30 de suporteri ai echipei Irodotos.

"În semn de respect pentru Kostas Katsoulis, care şi-a pierdut viaţa astăzi (n.r. - luni), victimă a violenţei suporterilor de fotbal, şi prin decizia viceministrului Culturii şi Sporturilor Giannis Andrianos, toate meciurilor oficiale din sporturile de echipă din ţară programate în week-end-ul viitor vor fi amânate", a anunţat Secretariatul general al Sporturilor.

Această decizie vizează în special meciurile din campionatul de fotbal al Greciei, între care se numără şi derbiul PAOK - Olympiakos, două partide din Cupa Greciei la baschet, meciuri din eşaloanele inferioare la fotbal şi campionatele feminine de baschet şi de handbal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici