Sfârşit tragic pentru doi fani francezi, după ce ţara lor a câştigat Campionatul Mondial de Fotbal

Cupa Mondială a atras după ea un val de lacrimi de fericire, dar şi de tristeţe. Bulevardele şi străzile din Franţa au fost invadate de iubitorii fotbalului care au sărbătorit câştigarea turneului final.

1838 afișări
Imaginea articolului Sfârşit tragic pentru doi fani francezi, după ce ţara lor a câştigat Campionatul Mondial de Fotbal

Foto: hepta

Nu toţi cei prezenţi au avut parte de o petrecere frumoasă. Potrivit dailymail.co.uk, în orăşelul Annecy, cunoscut drept Venţia din Alpi, un bărbat de 50 de ani şi-a găsit sfârşitul chiar la finalul meciului, Franţa - Croaţia 4-2. De bucurie, francezul a sărit într-un canal, însă aterizarea i-a fost fatală, a căzut şi şi-a rupt gâtul.

În comuna Saint-Felix, a fost anunţat un alt incident tragic. Un bărbat de 30 de ani, care era la volanul maşinii, a pierdut direcţia din cauza bucuriei şi a intrat frontal într-un copac.

Au fost probleme şi în estul oraşului Lyon, unde sute de tineri au luat cu asalt străzile, au atacat maşinile şi au dat foc la coşurile de gunoi.

Fântânile arteziane şi zonele pline de tradiţie din Bordeaux, Marseille şi Lyon au fost pline de tineri francezi care au fluturat steagul Franţei, au cântat "La Marseillaise", imnul naţional al Franţei şi au aruncat cu sticle şi alte obiecte.

Însă, potrivit Daily Mail, cele mai îngrozitoare scene au fost în capitala Franţei, Paris, unde Bulevardul Champs Elysee a fost închis în primele ore ale dimineţii de luni, 16 iulie. În noaptea de duminică pe luni, poliţiştii francezi au intervenit cu furtune cu apă să îi înlăture pe cei prezenţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici