Sfârşit tragic pentru Jose Antonio Reyes: Fostul jucător al lui Real Madrid a murit în urma unui accident rutier

Jose Antonio Reyes, în vârstă de 35 de ani, a murit în urma unui accident auto, anunţul a fost făcut chiar de fosta echipă a jucătorului, FC Sevilla.

2061 afișări
Imaginea articolului Sfârşit tragic pentru Jose Antonio Reyes: Fostul jucător al lui Real Madrid a murit în urma unui accident rutier

Jose Antonio Reyes, fost jucător al lui Real Madrid, a murit în urma unui accident rutier

Reyes s-a născut în Sevilla şi a evoluat pentru echipa de pe "Ramon Sanchez Pizjuan" în nenumărate rânduri, FC Sevilla fiind şi echipa la care s-a format.

De-a lungul carierei, Jose Antonio Reyes a mai evoluat pentru Arsenal, Real Madrid, Atletico Madrid, Benfica, Espanyol, Cordoba şi Xinjiang Tianshan Leopard. În prezent era legitimat la Extremadura, în eşalonul secund. La Sevilla a adunat în total 242 de jocuri oficiale. Pentru Atletico Madrid a evoluat în 154 de partide, iar pentru Arsenal în 110. Pentru o scurtă perioadă, Reyes a fost coleg şi cu Raul Rusescu la FC Sevilla. În echipa naţională de seniori a prins 22 de partide şi a înscris patru goluri.

În palmares, Reyes are un trofeu în Premier League (2004), Cupa Angliei (2005), La Liga (2007), Cupa Ligii Portugaliei (2009), Europa League (2010, 2012, 2014, 2015, 2016), EURO U19 (2002), Supercupa Spaniei (2011), Supercupa Angliei (2005)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici