Sferturile de finală ale turneului de la Roma: Federer - Tsitsipas şi Djokovic - del Potro

Vineri sunt programate meciurile din sferturile de finală de la Roma. Roger Federer îl întâlneşte pe Stefanos Tsitsipas, liderul ATP Novak Djokovic se confruntă cu Juan Martin del Potro, Rafael Nadal va lupta pentru semifinale cu Fernando Verdasco, iar Diego Schwartzman îl înfruntă pe Kei Nishikori.

229 afișări
Imaginea articolului Sferturile de finală ale turneului de la Roma: Federer - Tsitsipas şi Djokovic - del Potro

Sferturile de finală ale turneului de la Roma: Federer - Tsitsipas şi Djokovic - del Potro

Primul meci al zilei îi opune, de la ora 14.40, ora României, pe Diego Schwartzman, locul 24 ATP, şi Kei Nishikori, locul 6 ATP. Argentinianul a trecut în optimi de italianul Matteo Berrettini, scor 6-3, 6-4, în timp ce Kei Nishikori l-a învins pe Jan-Lennard Struff.

De la ora 15.30, Rafael Nadal, locul 2 ATP, va lupta pentru a ajunge în semifinale cu Fernando Verdasco, locul 38 ATP, care a reuşit să-l elimine în optimi pe austriacul Dominic Thiem, locul 4 ATP.

Una dintre cele mai aşteptate partide, programată să se dispute la ora 17.00, este cea dintre Roger Federer, locul 3 ATP, şi Stefanos Tsitsipas, locul 7 ATP. Elveţianul, în vârstă de 37 de ani, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Roma după ce a salvat două mingi de meci şi l-a învins pe croatul Borna Coric, locul 15 ATP. Cel de-al doilea meci disputat joi de marele campion elveţian s-a încheiat în trei seturi, scor 2-6, 6-4, 7-6(7). Pe de altă parte, grecul Stefanos Tsitsipas, locul 7 ATP l-a învins în două seturi pe italianul Fabio Fognini, scor 6-4, 6-3 şi-l va întâlni în sferturi pe idolul său din copilările, Roger Federer.

Ultimul meci al zilei din sferturile de finală masculine la simplu ale turneului de la Roma, programat în jurul orei 22.00, îi aduce pe zgură pe liderul mondial Novak Djokovic şi recent revenitul pe zgură Juan Martin del Potro, locul 9 ATP. Sârbul a trecut în optimi de germanul Philipp Kohlschreiber, scor 6-3, 6-0 în timp ce argentinianul l-a învins pe Casper Ruud în două seturi identice, 6-4, 6-4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici