SFIDARE la adresa mişcării antirasiste BLM. Banner inscripţionat ”White Lives Matter Burnley” afişat de un avion

  • Un avion a afişat un banner ”White Lives Matters Burnley” deasupra Etihad Stadium
  • Incidentul a avut loc după ce jucătorii ambelor echipe au îngenuncheat la mijlocul terenului
817 afișări
Imaginea articolului SFIDARE la adresa mişcării antirasiste BLM. Banner inscripţionat ”White Lives Matter Burnley” afişat de un avion

Banner inscripţionat ”White Lifes Matter Burnley” afişat de un avion la meciul Manchester City-Burnley

Un avion care purta steagul „White Lives Matter Burnley” a fost arborat pe Stadionul Etihad în timpul meciului dintre Manchester City şi Burnley.

Aeronava a putut fi auzită pe Sky Sports zburând la scurt momente după ce jucătorii de pe ambele echipe au îngenuncheat în sprijinul mişcării Black Lives Matter.

Nu se ştie dacă jucătorii au văzut avionul, care s-a blocat în primele 10 minute de meci înainte de a zbura.

Starul celor de la City Raheem Sterling se numără printre jucătorii care şi-au manifestat sprijinul pentru mişcarea Black Lives Matter. Internaţionalul Angliei s-a aşezat pe scaunele VIP cu ceilalţi jucători de la City când avionul a zburat deasupra stadionului.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici