Shakira, interzisă pe stadionul Santiago Bernabeu

Oficialii clubului Real Madrid au decis să nu mai difuzeze melodiile interpretate de Shakira la staţia de amplificare de pe stadionul Santiago Bernabeu, după ce columbianca a recunoscut că are o relaţie cu fotbalistul de la FC Barcelona, Gerard Pique, informează As.

73 afișări
Imaginea articolului Shakira, interzisă pe stadionul Santiago Bernabeu

Shakira, interzisă pe stadionul Santiago Bernabeu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, până în urmă cu mai multe săptămână, Waka-Waka, imnul Cupei Mondiale, interpretat de Shakira, era printre melodiile cel mai des difuzate la staţia de amplificare de pe Santiago Bernabeu, înainte şi în pauzele partidelor susţinute de Real Madrid.

"Însă totul este istorie. După ce cântăreaţa columbiană şi-a confirmat relaţia cu Pique, oficialii madrileni au decis ca niciun cântec al ei să nu se mai audă pe stadionul lor", scrie As.

Pe de altă parte, Shakira a publicat pe Twitter o poză alături de Pique şi a scris: "Vi-l prezint pe soarele meu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici