Sheriff Tiraspol furnizează surpriza anului în fotbalul mondial, învingând Real Madrid pe Bernabeu

Rezultat neverosimil în Liga Campionilor. Surpriza sezonului în competiţia supremă a cluburilor, campioana Moldovei, Sheriff Tiraspol, a învins marţi seara pe Real Madrid pe Santiago Bernabeu, scor final 1-2 (1-1).

1748 afișări
Imaginea articolului Sheriff Tiraspol furnizează surpriza anului în fotbalul mondial, învingând Real Madrid pe Bernabeu

Sursa foto: Mediafaxfoto

Scorul a fost deschis de moldoveni, prin uzbekul Jasur Jakhshibaev, care a marcat cu capul, după o fază de manual, la capătul căreia moldovenii conduceau cu 0-1, în minutul 25.

Portarul Georgios Athanasiadis a fost eroul meciului pentru moldoveni, fiind la post de fiecare dată când madrilenii au reuşit să trimită pe spaţiul porţii.

În cele din urmă, s-a văzut învins de la punctul cu var, de Benzema, care a egalat în minutul 65.

În minutul 72, suporterii de pe Bernabeu au amuţit, după ce Bruno a reuşit să marcheze golul de 1-2, anulat în cele din urmă, pe motiv de offside.

Athanasiadis s-a evidenţiat din nou, intervenind salvator la şutul puternic al lui Luka Modric.

Luxemburghezul Sebastien Thill a marcat golul serii în Liga Campionilor, cu un trasor din demivoleu, direct în vinclul porţii lui Courtois, aducând o victorie imposibil de anticipat pentru moldovenii de la Sheriff Tiraspol.

Moldovenii sunt neînvinşi în competiţie în acest sezon, ajungând la 10 meciuri fără înfrângere, din care 8 fiind victorii.

Sheriff ocupă locul 1 în grupa D, cu 6 puncte, urmată de Real Madrid, cu 3 puncte. Pe 3 şi 4 sunt Inter Milano şi Shakhtar Donetsk, cu câte un punct.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici