Sichitiu: Fotbalul va muri la Iaşi, la fel ca la Constanţa sau Arad!

Grigore Sichitiu, care trebuia să preia funcţia de preşedinte al clubului Poli Iaşi, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, că nu va prelua gruparea din dealul Copoului date fiind problemele financiare cu care aceasta se confruntă şi care ar putea duce la desfiinţare.

54 afișări
Imaginea articolului Sichitiu: Fotbalul va muri la Iaşi, la fel ca la Constanţa sau Arad!

Grigore Sichitiu: Fotbalul va muri la Iaşi, la fel ca la Constanţa sau Arad! (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Din păcate, fotbalul va muri la Iaşi, la fel ca la Constanţa sau Arad, alte centre de tradiţie pentru sportul românesc! Eu am încercat să ajut acest club, fără să cer vreun ban, deocamdată, dar nici nu pot veni să mă compromit la Iaşi, din moment ce nu este nicio speranţă pentru această echipă. Eu mi-am respectat promisiunea de a aştepta o lună un pas concret al acţionarilor, dar lucrurile nu
s-au mişcat deloc. Am discutat şi cu domnul Popa, care mi-a zis că se va gândi foarte serios dacă va mai reveni în Copou. Sincer, îmi pare rău pentru jucătorii de la Iaşi, dar chiar nu am ce să fac. Am discutat şi acţionarul majoritar, domnul Radu Căin, care mi-a spus că îşi va anunţa public poziţia, astfel că eu nu mai am ce să fac", a declarat Grigore Sichitiu.

Sichitiu a mai precizat că echipa nou înfiinţată, ACSMU Poli Tricolorul Breaza, nu poate reprezenta o variantă pentru atacarea promovării în prima ligă:

"Această echipă a fost gândită iniţial ca o şcoală de fotbal a lui Mircea Lucescu. Era o variantă pentru creşterea unor jucători tineri, dacă aş fi rămas eu la Iaşi. Mircea Lucescu, cel mai bun antrenor român, a încercat acest proiect la Breaza, dar, pentru că acolo nu s-a putut, ne gândisem că am putea face şcoala la Iaşi. Acum, după ce am plecat eu, nu ştiu nici ce se va întâmpla cu această echipă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici