Simona Amânar va da lovitura de începere a partidei ACS Poli - Săgeata

Fosta gimnastă Simona Amânar, ambasadoarea Campaniei Help25, va da lovitura de începere a meciului ACS Poli Timişoara - Săgeata Năvodari, în cadrul unei acţiuni de susţinere a Programului de depistare precoce a cancerului la sân pentru femeile din Regiunea de Vest.

176 afișări
Imaginea articolului Simona Amânar va da lovitura de începere a partidei ACS Poli - Săgeata

Simona Amânar va da lovitura de începere a partidei ACS Poli - Săgeata (Imagine: Toni Salabasev/Mediafax Foto)

"Cu ocazia partidei de sâmbată, 1 martie, cu Săgeata Năvodari, se va mediatiza aceasta acţiune, voluntari ai programului urmând să ofere publicului materiale informative detaliate. Tot cu acest prilej, vor fi amenajate şi urne în care spectatorii prezenţi vor putea dona bani pentru finanţarea acestui proiect", anunţă site-ul oficial al clubului timişorean.

Jucătorii echipei ACS Poli vor intra pe teren îmbrăcaţi în tricouri roz, cu însemnele campaniei.

"Echipa Campaniei Help25 este determinată să pună bazele unui program de depistare precoce a cancerului la sân în regiunea de vest. Pentru ca acest program să fie lansat, este necesar să achiziţionăm un mamograf digital performant şi întreaga infrastructură tehnică necesară bazelor de date, care să permită un bun diagnostic şi o urmărire în timp a leziunilor pentru evaluarea eficacităţii tratamentului oncologic", se arată în prezentarea oficială a proiectului.

Meciul ACS Poli Timişoara - Săgeata Năvodari este programat, sâmbătă, de la ora 18.00, în etapa a XXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici