Simona Gherman a câştigat medalia de aur la Grand Prix-ul de spadă feminin de la Doha

Sportiva Simona Gherman, legitimată la CSA Steaua, a câştigat, duminică, medalia de aur la Grand Prix-ul de spadă feminin de la Doha, informează frscrima.ro.

271 afișări
Imaginea articolului Simona Gherman a câştigat medalia de aur la Grand Prix-ul de spadă feminin de la Doha

Simona Gherman (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Simona Gherman a avut următorul parcurs pe tabloul principal de 64: tabloul de 64 – 13-9 cu Nathalie Moellhausen (Brazilia); tabloul de 32 – 9-8 cu Irina Embrich (Estonia); tabloul de 16 – 15-8 cu Amelie Awong (Franţa); sferturi de finală – 4-3 cu Ana Maria Brânză (România); semifinale – 15-8 cu Bianca Del Carretto (Italia); finală – 15-10 cu Erika Kirpu (Estonia).

Ana Maria Brânză a terminat concursul pe locul 5, după următorul parcurs: tabloul de 64 – 12-11 cu Julia Beljajeva (Estonia); tabloul de 32 – 10-3 cu Yixuan Xiang (China); tabloul de 16 – 15-7 cu Xu Anqi (China); sferturi de finală – 3-4 cu Simona Gherman.

Simona Pop a încheiat întrecerea de la Doha pe locul 31 după următorul parcurs: tabloul de 64 – 15-10 cu Anna Sivkova (Rusia); tabloul de 32 – 13-15 cu Bianca Del Carretto (Italia).

Ioana Dumitru a părăsit concursul pe tabloul de 64, după cu Xu Anqi (China) şi a încheiat la Doha pe locul 53.

Cele patru sportive din România au fost însoţite la Doha de antrenorul George Epurescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici