Simona Halep a acces în semifinalele BRD Bucharest Open şi o va întâlni pe Monica Niculescu

Principala favorită a BRD Bucharest Open, Simona Halep, a învins-o, vineri, cu scorul de 6-3, 6-1, pe jucătoarea spaniolă Lara Arruabarrena, locul 120 WTA, şi s-a calificat în semifinalele turneului, fază în care o va întâlni pe Monica Niculescu.

164 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a acces în semifinalele BRD Bucharest Open şi o va întâlni pe Monica Niculescu

Simona Halep (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Meciul dintre Halep şi Arruabarrena a durat 55 de minute şi 44 de secunde.

Halep a început destul de determinată partida, reuşind să obţină relativ repede un avantaj de un break în faţa lui Arruabarrena, în special unei prospeţimi fizice aparent mai bună decât în meciurile din tururile precedente. Cu o mică sincopă în ghemul şase când i-a oferit lui Arruabarrena o minge de break, Halep a continuat să pună presiune pe adversară şi a mai reuşit un break în ghemul nouă, încheind primul set cu 6-3. Setul doi nu a avut practic istoric, Halep distanţându-se repede la 4-0, însă Arruabarrena a avut o tresărire de orgoliu, reuşind breakul în ghemul cinci. Totuşi Halep a replicat imediat, făcând cel de-al cincilea break al său din meci, după care a încheiat meciul cu 6-1.

Simona Halep este deţinătoarea titlului de la Budapesta de anul trecut, turneul fiind mutat în 2014 la Bucureşti din cauza problemelor financiare ale competiţiei ungare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici