Simona Halep a analizat înfrângerea în faţa Johannei Konta. Ce a derajat-o cel mai mult: "Aşa face ea mereu. Mă temeam să nu rămân înţepenită"

Simona Halep (2 WTA) a părăsit ediţia 2017 a turneului de la Wimbledon în sferturi, învinsă de Johanna Konta 6-7(2), 7-6(5), 6-4.

2509 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a analizat înfrângerea în faţa Johannei Konta. Ce a derajat-o cel mai mult: "Aşa face ea mereu. Mă temeam să nu rămân înţepenită"

Simona a analizat înfrângerea în faţa Johannei Konta. Ce a derajat-o cel mai mult: "Aşa face ea mereu. Mă temeam să nu rămân înţepenită"

"Cred că a fost unul dintre cele mai bune meciuri pe care le-am jucat vreodată pe iarbă, poate cel mai bun! A fost un tenis de înalt nivel, ambele am jucat foarte bine, din nou am fost aproape. Poate în tiebreak-ul setului al doilea puteam să servesc mai tare şi mai bine, la fel în acel game pierdut pe serviciu. Apoi a fost greu, pentru că ea are un serviciu bun şi nu am avut prea multe ocazii. Sunt multe lucruri bune pe care trebuie să le iau.", a declarat Simona Halep, la conferinţa de presă.

"Ultimul punct al meciului ar fi trebuit rejucat, dar arbitrul mi-a spus că nu putem rejuca punctul din cauza zgomotelor venite din tribună", a completat Simona Halep. La minge de meci, un ţipăt din tribune a deranjat-o vizibil pe Simona, înainte ca punctul să fie încheiat.

De asemenea, Simona Halep a trimis săgeţi şi în ceea ce priveşte pauza lungă de vestiare luată de Johanna Konta imediat după câştigarea manşei a doua.

"Nu cred că au fost doar patru minute, dar aşa face ea mereu. Nu pot schimba lucrurile, pentru că momentan nu există o regulă clară, cel puţin aşa am înţeles de la arbitru. M-am ridicat de pe scaun pentru că se pornise aerul condiţionat şi mă temeam să nu rămân înţepenită", a venit un nou răspuns sec al Simonei Halep, înainte să anunţe că nu va participa la turneul de la Bucureşti, în ciuda zvonurilor care vorbeau despre posibilitatea primirii unei invitaţii pe tabloul principal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici