Simona Halep a anunţat ce va face dacă va câştiga bonusul de un milion de dolari de la Indian Wells

Organizatorii turneului de la Indian Wells au anunţat că oferă un premiu de un milion de dolari jucătorului sau jucătoarei care va reuşi să obţină trofeul atât la simplu cât şi la dublu, scrie prosport.ro.

935 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a anunţat ce va face dacă va câştiga bonusul de un milion de dolari de la Indian Wells

Simona Halep a anunţat ce va face dacă va câştiga bonusul de un milion de dolari de la Indian Wells

Iar, Simona Halep s-a înscris în cursa pentru bonus. "Da, sunt numărul unu, dar nu am un Grand Slam. Am auzit de bonusul de un milion de dolari, însă e greu de câştigat. Ar fi bine să-l iau! Ce voi face cu banii? M-aş duce la cumpărătru cu partenerul meu...bine, dacă vreţi voi, o să vă iau nişte cadouri", a spus Simona în dialogul avut cu jurnaliştii prezenţi la Indian Wells.

Până acum, cinci tenismeni au reuşit să câştige turneul şi la simplu şi la dublu.

VIDEO şi continuarea articolului, pe prosport.ro

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici