Simona Halep a câştigat primul meci după despărţirea de antrenorul Darren Cahill

  • La Indian Wells, dubla campioană de turneu de Mare Şlem a învins o adversară cu 11 ani mai tânără.
  • Este prima partidă pe care Halep o dispută după eliminarea de la US Open.
1908 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a câştigat primul meci după despărţirea de antrenorul Darren Cahill

Simona Halep, 30 de ani, 17 WTA, a revenit în circuitul WTA cu un succes clar, în turul secund de la Indian Wells. După ce a avut liber în primul tur, favorita 11 a trecut vineri noapte de ucraineanca Magda Kostyuk, 19 ani, 58 WTA.

Simona Halep a câştigat cu 7-6 (2), 6-1 primul meci după eliminarea de la US Open, unde a pierdut la Elina Svitolina, Ucraina. A fost şi primul meci fără australianul Darren Cahill, pe margine avându-i pe Adrian Marcu şi pe Daniel Dobre.

Pentru prezenţa în turul 3, Halep va fi recompensată cu 51.895 USD şi 65 puncte WTA. În turul următor, cu învingătoarea partidei Răducanu (Marea Britanie, cap de serie numărul 17) - Sasnovich (Belarus). Partida are loc sâmbătă dimineaţă, cu începe de la ora 4.00 în România.

Emma Răducanu este câştigătoarea de la US Open.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici