Simona Halep a câştigat titlul la Praga. „Am avut una dintre cele mai frumoase săptămâni”

  • Simona Halep a câştigat finala de la Praga, 6-2 7-5 cu Elise Mertens
  • Este al 21-lea trofeu în cariera Simonei Halep şi al 2-lea în 2020
  • Halep speră să câştige un nou titlu la Roland Garros care începe în septembrie
3435 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a câştigat titlul la Praga. „Am avut una dintre cele mai frumoase săptămâni”

Sursa FOTO: Profimedia

Simona Halep este din nou campioană! De data aceasta, la Praga. La 6 luni distanţă de la ultimul turneu la care a participat, cel câştigat la Dubai, Simona a fost de neoprit în finala cu Elise Mertens.

Primul set n-a avut istoric, Simona reuşind să se impună în doar 39 de minute cu scorul de 6-2. În partea a doua a meciului, Halep a avut dificultăţi mai mari, fiind condusă de Mertens. A reuşit să revină şi să obţină un break important la scorul de 5-5. A câştigat şi următorul game şi a cucerit trofeul.

„Nici primul set nu a fost uşor, e o adversară grozavă. E mereu dificil să joc împotriva ei pentru că e foarte rapidă şi loveşte mingea devreme, dar am luptat până la final. Mental am fost puternică şi de aceea am putut să câştig acest meci ”, a declarat Simona.

„Îmi place la Praga. Am avut una dintre cele mai frumoase săptămâni. Chiar dacă tenisul meu nu a fost la cel mai înalt nivel, m-am simţit bine şi sunt fericită să fiu înapoi pe teren după această pauză lungă”, a mai spus românca. 

 

Simona Halep va decide la începutul săptămânii viitoare dacă va participa la ediţia din acest an de la US Open.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici