Simona Halep a defilat în drumul spre semifinale la Praga

  • Simona Halep a învins-o în o oră de joc pe Magdalena French, scor 6-2 6-0
  • Halep o poate întâlni în semifinalele turneului de la Praga pe Irina Begu
  • Begu va juca astăzi cu Sorribes Tomo, al doilea meci al zilei pentru româncă
1600 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a defilat în drumul spre semifinale la Praga

Profimedia

Simona Halep n-a mai avut nicio emoţie la Praga. Numărul 2 mondial a învins-o în doar o oră de joc pe Magdalena French. Doar 2 game-uri a cedat Halep pe parcursul partidei şi s-a calificat în semifinalele competiţiei.

Halep a început partida cu un break, însă a pierdut imediat pe propriul serviciu. Apoi a venit desprinderea pentru Simona, cea care a câştigat 4 game-uri la rând. Până la urmă, s-a impus în primul set cu scorul de 6-2. În actul secund, Halep n-a mai avut nicio emoţie, reuşind să câştige cu 6-0 după 25 de minute.
 
În semifinale, Simona Halep o poate întâlni pe Irina Begu. Aceasta va juca tot astăzi cu jucătoarea din Spania, Sara Sorribes Tomo. Este al doilea meci al lui Begu după ce s-a impus în prima partidă a zile în 3 seturi cu elveţianca Kung.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici