Simona Halep a explicat de ce a ratat calificarea în semifinalele turneului de la Miami

Jucătoarea de tenis Simona Halep, aflată pe poziţia a cincea în ierarhia mondială, şi-a explicat prestaţia mai puţin reuşită din meciul cu britanica Johanna Konta (locul 11 WTA), scor 6-3, 6-7 (7), 2-6, şi a precizat că lipsa de încredere a reprezentat principala cauză a înfrângerii.

4521 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a explicat de ce a ratat calificarea în semifinalele turneului de la Miami

Simona Halep a explicat de ce a ratat calificarea în semifinalele turneului de la Miami (Imagine: Alexandra Pandrea/ Mediafax Foto)

"Am dominat meciul, am fost aproape de victorie, nu cred că antrenorul ei a schimbat soarta jocului. Doar că jocul s-a echilibrat, iar când Johanna a început să joace mai bine încrederea mea a scăzut deoarece nu am avut multe meciuri în acest an, în timp ce ea a avut şi are un ritm bun", a declarat Simona Halep în cadrul conferinţei de presă de la finalul partidei.

În urma parcursului avut la turneul de la Miami, Halep va primi un cec în valoare de 146.575 de dolari, 215 puncte WTA şi va rămâne pe poziţia a cincea în clasamentul mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici