Simona Halep a fost eliminată de Serena Williams în optimile Australian Open/ Jucătoarea din SUA, după meci: E un miracol că sunt aici

Liderul mondial a pierdut, scor 1-6, 6-4, 4-6, luni, în optimile primului turneu de Grand Slam al anului, în faţa americancei Serena Williams, într-o oră şi 48 de minute.

4488 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a fost eliminată de Serena Williams în optimile Australian Open/ Jucătoarea din SUA, după meci: E un miracol că sunt aici

Simona Halep a fost eliminată de Serena Williams în optimile Australian Open

După un prim act slab, teminat în 20 de minute, 1-6, liderul mondial a revenit senzaţional în setul secund, adjudecându-l în 38 de minute. Constănţeanca a împins meciul în decisiv, a prelungit raliurile şi a părut că profită de ascendentul moral. La 3-2, pe serviciul americancei, Simona a avut două mingi de break, însă americanca a anulat ambele şanse.

Williams a făcut break la scorul de 3-3 în decisiv, s-a distanţat ulterior la 5-3, iar Simona a redus din diferenţă, 4-5. Sub privirile lui Venus Williams, sora mai mare, Serena, favorită 16, a valorificat propriul serviciu şi a închis meciul, 6-4, graţie unui serviciu perfect.

Serena Williams o va întâlni în sferturi pe Karolina Pliskova.

Jucătoarea din SUA, după meci: E un miracol că sunt aici

Serena Williams a învins-o pe Simona Halep, scor 6-1, 4-6, 6-4, s-a calificat în sferturile de finală ale Australian Open, iar la finalul luptei din optimile de finală a avut un discurs aplaudat în picioare de miile de fani de pe Rod Laver Arena, cel mai mare stadion al complexului.

Vizibil obosită, Serena a vorbit frumos despre Simona, pe care o consideră un lider mondial meritoriu, apoi a virat spre plăcerea pentru tenis, regăsită după ce i-a dat naştere micuţei Olympia, fiica alături de care se uită, la 37 de ani, la desene animate: "Da a fost un meci foarte intens, puncte incredibile, dar de asta îmi place. E o bucurie foarte mare pentru mine. Trebuia să-mi ridic jocul, am jucat cu liderul mondial şi e acolo pentru că merită. Ştiam că pot să joc tot mai bine şi am reuşit să fac diferenţa. Nu cedez niciodată. Lupt până la limite, muncesc mult pentru orice punct. E un mriacol că sunt aici. Asta e treaba mea, să vin să joc în faţa voastră. Fanii mă motivează.

Am fost cu fiica mea după-amaziă, nu ştia că joc acum, dar o să ne distrăm mâine dimineaţă. Am văzut Frumoasa şi Bestia de 4.000 de ori, dar sunt şi eu un copil la fel ca ea. Ne uităm împreună de multe ori la desene animate", a fost discursul Serenei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici