Simona Halep a fost eliminată în turul doi al turneului WTA de la Doha

Tenismena Simona Halep (locul 4 WTA) a pierdut, marţi seară, meciul împotriva sportivei ruse Elena Vesnina (locul 118 WTA), scor 7-6 (7-1), 4-6, 1-6, în turul doi al turneului de la Doha (Qatar), dotat cu premii totale în valoare de 2.818.000 de dolari.

4659 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a fost eliminată în turul doi al turneului WTA de la Doha

Simona Halep a fost eliminată în turul doi al turneului WTA de la Doha (Imagine: Ovidiu Iordachi/ Arhiva Mediafax Foto)

Halep a fost învinsă de Vesnina în 2 ore şi 21 de minute de joc. Simona a condus cu 7-6, 4-1 şi părea că se va impune, dar a avut o cădere în ultima oră de joc, în care a câştigat doar un game. Pe durata partidei, românca a servit 3 aşi şi a făcut 6 duble greşeli, iar procentajul primului serviciu a fost de 55% (dintre care 55% puncte câştigate). Halep a arătat deficienţe la serviciu, pe care l-a pierdut de opt ori.

A fost a doua confruntare între Halep şi Vesnina. În 2011, românca a câştigat la Auckland, pe suprafaţă hard.

La Doha, românca nu avea niciun punct de apărat în clasamentul WTA. Este însă a treia oară consecutiv când Simona Halep este eliminată după primul meci în cadrul unui turneu, după Australian Open (4-6, 3-6 cu Shuai Zhang) şi Dubai (6-7, 2-6 cu Ana Ivanovic).

Pentru participarea la Doha, românca va primi 60 puncte în clasamentul WTA şi 15.185 de dolari. Turneul WTA de la Doha (Qatar), de categorie Premier 5 (900 de puncte pentru campioană), este dotat cu premii totale în valoare de 2.818.000 de dolari.

Angelique Kerber (locul 2 WTA), principala favorită la câştigarea trofeului, a fost eliminată, marţi, în turul secund, de chinezoaica Saisai Zheng (locul 72 WTA), scor 5-7, 1-6.

Tenismena Monica Niculescu (locul 37 WTA) a câştigat, marţi seară, meciul împotriva sportivei sârbe Jelena Jankovic (locul 20 WTA), scor 3-6, 6-4, 7-5, în turul doi al turneului de la Doha (Qatar).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici