Video Simona Halep a revenit cu victorie pe terenul de tenis: "A fost o plăcere să intru pe teren după o perioadă foarte, foarte dificilă"

  • Simona Halep s-a întors pe teren pentru o partidă demonstrativă
  • Numărul 2 mondial a făcut echipă cu Horia Tecău împotriva lui Marius Copil şi a Gabrielei Ruse
  • Cuplul Halep - Tecău s-a impus după o oră şi jumătate cu scorul 6-3, 6-4
1339 afișări
Simona Halep a avut o revenire cu succes pe terenul de tenis. Ea a jucat într-un meci demonstrativ la Cluj la turneul Winners Cup alături de Horia Tecău. Cei doi au învins cu 6-3, 6-4 cuplul Marius Copil - Gabriela Ruse. Cea din urmă şi-a câştigat dreptul de a juca în această partidă după o victorie contra Irinei Begu.
 
Antrenamentul a fost unul excelent pentru Simona Halep şi Horia Tecău în condiţiile în care cei doi vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokio din 2021 în proba de dublu mixt.
 
"E o plăcere să vin la Cluj, astăzi a fost o zi frumoasă. A fost o plăcere să intru pe teren după o perioadă foarte, foarte dificilă pentru toată lumea. Am încercat să iau pozitivul din această perioadă, m-am odihnit foarte bine acasă, am stat şi am trăit o viaţă normală. A fost o plăcere să fiu pe teren cu colegii mei" a spus Simona Halep după meciul demonstrativ.
 
Simona a vorbit şi despre experienţa din urmă cu un an când 9.000 de fani s-au aflat în tribune la turneul de la Cluj: "Cu siguranţă voi participa şi anul viitor. (Anul trecut) a fost un moment deosebit, o seară minunată, mai ales cu tot ce a ţinut de acest eveniment. Eu nu plâng prea des pe teren, dar mi s-a întâmplat, toate emoţiile pe care le-am trăit au fost profunde. A fost deosebit şi vă mulţumesc. Sper să uităm ce a fost şi să revenim pe teren şi să organizăm din nou acel eveniment pentru că sunt sigur că va fi special" a mai spus Simona Halep.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici