Simona Halep, a treia româncă în istorie participantă la Turneul Campioanelor: "Abia aştept să evoluez împotriva celor mai bune jucătoare din lume"

Jucătorea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a obţinut calificarea, în premieră, la Turneul Campioanelor de la Singapore, ea fiind a treia româncă în istorie participantă la o ediţie a finalei sezonului, după Virginia Ruzici şi Irina Spîrlea, informează site-ul oficial al WTA.

2129 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, a treia româncă în istorie participantă la Turneul Campioanelor: "Abia aştept să evoluez împotriva celor mai bune jucătoare din lume"

Simona Halep (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Simona Halep a declarat că abia aşteaptă să evolueze împotriva celor mai bune jucătoare de tenis din lume, la Turneul Campioanelor de la Singapore, participarea la finala sezonului fiind visul ei dintotdeauna, informează site-ul oficial al WTA.

"Întotdeauna a fost un vis al meu să evoluez la Finala WTA. Am avut un mare succes în acest an şi abia aştept să evoluez împotriva celor mai bune jucătoare din lume, la Singapore", a declarat Halep.

Simona Halep a obţinut calificarea, în premieră, la Turneul Campioanelor de la Singapore, ea fiind a treia româncă în istorie participantă la o ediţie a finalei sezonului, după Virginia Ruzici şi Irina Spîrlea.

Câştigătoare în 2014 la Doha şi Bucureşti, finalistă la Madrid şi Roland Garros, semifinalistă la Wimbledon şi Indian Wells, Halep se va afla printre cele mai bune opt jucătoare din acest sezon care vor evolua, în luna octombrie, la Singapore.

Sportiva din Constanţa, în vârstă de 22 de ani, este a treia jucătoare care îşi asigură biletele pentru această competiţie, după americanca Serena Williams, locul 1 WTA, şi după rusoaica Maria Şarapova, locul 4 WTA.

BNP Paribas WTA Finals, a 44-a ediţie a Turneului Campioanelor, se va disputa, începând din 20 octombrie, la Singapore. Competiţia reuneşte cele mai bune opt jucătoare şi cele mai bune opt perechi de dublu în anul în curs, care se vor întrece pentru premii de peste şase milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici