Simona Halep, alături de Gareth Bale (Real Madrid) şi Jeremy Lin (LA Lakers) în noua reclamă adidas - VIDEO

Jucătoarea de tenis Simona Halep apare alături de fotbalistul echipei Real Madrid, Gareth Bale, şi de baschetbalistul formaţiei Los Angeles Lakers, Jeremy Lin, în noua reclamă la linia de echipament adidas climachill.

1126 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, alături de Gareth Bale (Real Madrid) şi Jeremy Lin (LA Lakers) în noua reclamă adidas - VIDEO

Simona Halep, alături de Gareth Bale (Real Madrid) şi Jeremy Lin (LA Lakers) în noua reclamă adidas - VIDEO (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Sloganul noii campanii adidas este "Uncontrol yourself" (n.r. - Nu te controla).

În noul spot publicitar, al cărui fond sonor este asigurat de o melodie cu influenţe chinezeşti, sunt prezentaţi trei tineri care se pregătesc pentru sesiunile de antrenament la cele trei discipline, tenis, fotbal şi baschet şi care poartă noua linie de produse.

După ce se îmbracă în echipamentul sportiv, cei trei tineri se metamorfozează în Halep, Lin şi Bale şi reuşesc să câştige un punct la tenis, să înscrie un coş şi, respectiv, să şuteze la vinclu de la distanţă.

Simona Halep va evolua, vineri, de la ora 17.00, în turul doi al turneului din categoria Premier Mandatory de la Miami, unde o va întâlni pe cehoaica Nicole Vaidisova, beneficiara unui wild card şi locul 328 WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici