Simona Halep - Alison Riske, meci AMÂNAT. Când a fost reprogramată partida la Roland Garros

Meciul Simonei Halep cu americanca Alison Riske nu se va mai juca azi. Partida era programată în jurul orei 20:30, ora României, însă organizatorii au anunţă că va reprogramată miercuri, 30 mai, de la ora 12:00, live pe Eurosport.

3151 afișări
Imaginea articolului Simona Halep - Alison Riske, meci AMÂNAT. Când a fost reprogramată partida la Roland Garros

Simona Halep - Alison Riske, meci AMÂNAT. Când a fost reprogramată partida

Meciul dintre Simona Halep şi Riske era programat ultimul pe arena centrală Philippe Chatrier.

Eleva lui Darren Cahill rămâne singura jucătoare care nu reuşeşte să înceapă meciul din turul 1, care a avut alocate trei zile. De duminică s-au tot jucat meciuri în primul tur.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici