Simona Halep apelează la o terapie de succes la alţi sportivi, brevetată de Mohamed Khalifa, un fost dezertor din armata egipteană

Simona Halep s-a accidentat la spate, pe 23 septembrie, în timpul unui antrenament înaintea startului turneului de la Wuhan, cu Petra Kvitova. Liderul mondial din tenisul feminin a dat asigurări, după ce a dezvăluit că medicii i-au pus diagnosticul de hernie de disc, că va juca la Turneul Campioanelor, deşi sportivei i s-au recomandat chiar şi 6 până la 12 luni de repaus în cazul acestui tip perfid de accidentare, care are potenţialul de a degenera.

10858 afișări
Imaginea articolului Simona Halep apelează la o terapie de succes la alţi sportivi, brevetată de Mohamed Khalifa, un fost dezertor din armata egipteană

Simona Halep a apelat la o terapie de succes la alţi sportivi, brevetată de Mohamed Khalifa, un fost dezertor din armata egipteană

Cum reuşeşte, aşadar, Simona Halep să dea prognosticurile tuturor peste cap şi să se recupereze atât de rapid (Turneul Campioanelor se joacă în perioada 21-28 octombrie)?

ProSport vă prezintă detalii despre terapia la care a apelat liderul mondial, o terapie care a oferit rezultate importante pentru sportivii români, de-a lungul anilor.

Simona Halep a fost tratată de Gelu Cosma, kinetoterapeutul echipei de Cupa Davis a României, printr-o metodă de terapie manuală asemănătoare cu RegentK, terapie brevetată de Mohamed Khalifa.

Părintele terapiei RegentK, Mohamed Khalifa, este originar din Cairo, a fost dezertor din armata egipteană şi s-a stabilit în 1978 la Hallein, la 10 km de Salzburg, în Austria. Elementele definitorii ale metodei brevetate de acesta sunt:

1.    RegentK creşte concentraţia celulelor stem în sânge cu până la 60% şi astfel sprijină semnificativ regenerarea.
2.    Mai mult de 90% din pacienţi pot recâştiga mişcarea nerestricţionată a zonei lezate după tratamentul cu RegentK.
3.    RegentK creşte fluxul sangvin şi saturaţia oxigenului la nivelul ţesutului rănit cu până la 20%.
4.    RegentK a demonstrat că reduce stresul global în organism prin efecte pozitive asupra sistemului nervos autonom.
5.    RegentK permite vindecarea funcţională a zonei afectate după numai o singură terapie

Pe scurt, egipteanul stabilit în Austria îşi tratează pacienţii folosindu-se numai de mâini, exercitând acupresură asupra locului rănit, care provoacă o reacţie fizică a organismului ce stă la baza unui lanţ de procese chimice. Acest procedeu reactivează metabolismul trofic şi are puterea de regla funcţionarea sistemului circulator, dereglat din cauza unei accidentări. Prieten cu Ion Ţiriac, Khalifa i-a tratat de-a lungul anilor pe Roger Federer, Steffi Graf, Boris Becker, Serghey Bubka, celebrul dirijor Herbert Von Karajan sau cvintuplul campion mondial din schiul alpin, Marc Girardelli. Egipteanul a putut fi văzut, ani la rând, în loja de 80.000 de euro deţinută de miliardarul român la Roland Garros.

CITEŞTE mai departe Minunile făcute de Khalifa pentru sportul românesc

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici