Simona Halep ar putea refuza să joace pentru România în Fed Cup. Anunţul făcut de Florin Segărceanu

Simona Halep nu a dat un răspuns ferm în legătură cu prezenţa sa în echipa de Fed Cup a României, a mărturisit Florin Segărceanu, căpitan-nejucător, într-o intervenţie telefonică pentru DigiSport.

353 afișări
Imaginea articolului Simona Halep ar putea refuza să joace pentru România în Fed Cup. Anunţul făcut de Florin Segărceanu

Simona Halep ar putea refuza să joace pentru România în Fed Cup. Anunţul făcut de Florin Segărceanu

Liderul echipei noastre ar putea refuza participarea după dezamăgirea trăiată în semifinala din acest an. Fostul lider mondial a vorbit încă după încheierea partidei de la Rouen despre principalul său obiectiv pe 2020 – Jocurile Olimpice de la Tokyo, însă Fed Cup-ul a discpărut din mesajele ei.

”Am vorbit cu ea înainte să plece pentru ultima parte a sezonului. Se ştie că noul format al Fed Cup este făcut în aşa fel încât noi nu mai suntem calificaţi direct. Trebuie să jucăm iar un meci de baraj, cu Rusia, acasă. Simona este deranjată de acest aspect, plus că şi meciul acela epuizant din semifinale a lăsat urme neplăcute în amintirea ei. Nu pot confirma 100% că va veni, vom vedea! Va conta şi finalul ei de an, dar şi programul pe care-l va pune la punct cu noul ei antrenor Darren Cahill”, a spus Florin Segărceanu, la ”DigiSport Matinal”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici