Simona Halep: Bacsinszky a meritat să câştige

Simona Halep (5 WTA) a pierdut în sferturile de finală ale turneului de la Miami, scor 6-4, 3-6, 6-2, cu Timea Bacsinszky (20 WTA), după un meci care a durat două ore şi 28 de minute şi riscă să piardă şi locul 5 pe care îl ocupă în prezent.

4825 afișări
Imaginea articolului Simona Halep: Bacsinszky a meritat să câştige

Simona Halep: Bacsinszky a meritat să câştige (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

După meci, Simona a încercat să explice acest eşec precizând că încă din setul doi a început să "simtă căldura şi umiditatea tot mai mare".

"Bacsinszky a făcut un joc bun, a jucat inteligent şi s-a mişcat bine. A meritat să câştige. Serena nu e totul într-un turneu. După cum vedeţi, nu am pierdut această partidă contra Serenei. Fiecare jucătoare evoluează bine la acest nivel şi trebuie să fim mereu pregătite", a declarat Halep pentru Miami Herald.

În urma evoluţiei de la turneul din Miami, Simona va primi 215 puncte în clasamentul WTA şi un cec în valoare de 128.215 dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici