Simona Halep, calificată în optimile turneului de la Eastbourne. Monica Niculescu a fost eliminată / Halep: Încerc să câştig meciuri şi să stau cât mai mult aici. Abia aştept să mai joc un meci astăzi

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale turneului WTA Premier de la Eastbourne, din Marea Britanie, desfăşurat pe iarbă şi dotat cu premii de 753.900 de dolari.

410 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, calificată în optimile turneului de la Eastbourne. Monica Niculescu a fost eliminată / Halep: Încerc să câştig meciuri şi să stau cât mai mult aici. Abia aştept să mai joc un meci astăzi

Simona Halep, calificată în optimile turneului de la Eastbourne. Monica Niculescu a fost eliminată / Halep: Încerc să câştig meciuri şi să stau cât mai mult aici. Abia aştept să mai joc un meci astăzi

Intrată în competiţie direct în turul secund, Halep a învins-o, scor 3-6, 6-3, 6-2, pe chinezoaica Ying-Ying Duan, locul 64 WTA, într-o oră şi 44 de minute de joc. Partida a început marţi, însă a fost întreruptă, la scorul de 2-1 pentru sportiva din China, din cauza ploii.

În turul următor, Simona Halep o va întâlni pe jucătoarea bulgară Tsvetana Pironkova, locul 149 WTA, care s-a impus, miercuri, în faţa Monicăi Niculescu, locul 49 mondial, scor 6-0, 6-4, după o oră şi trei minute. Meciul Halep - Pironkova se va disputa tot miercuri.

Prezenţa în optimile de finală ale turneului de la Eastbourne este recompensată cu un cec în valoare de 9.850 de dolari şi 55 de puncte în ierarhia mondială.

Simona Halep a declarat, miercuri, după calificarea în optimile de finală ale turneului de la Eastbourne, că îşi doreşte să joace cât mai multe meciuri în continuare şi că această competiţie reprezintă pentru ea mai mult decât o pregătire pentru Wimbledon.

"Încerc să câştig meciuri şi să stau cât mai mult aici. Abia aştept să mai joc un meci astăzi. Nu e doar o pregătire pentru Wimbledon acest turneu, vreau să câştig fiecare meci. Ştiu că nivelul este foarte ridicat şi încerc să dau tot ce e mai bun pentru a câştiga", a declarat Halep, după accederea în optimi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici