Simona Halep: Caut un antrenor, dar în acest moment nu am niciun nume pe listă

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) s-a răzgândit în ceea ce priveşte noul antrenor. Deşi era gata să continue singură, după experienţa ratată cu belgianul Thierry van Cleemput, sportiva din Constanţa a anunţat acum, aflată la Indian Wells, că îşi caută un antrenor cu care să colaboreze pe termen lung.

194 afișări
Imaginea articolului Simona Halep: Caut un antrenor, dar în acest moment nu am niciun nume pe listă

Simona Halep: Caut un antrenor, dar în acest moment nu am niciun nume pe listă

Românca a anunţat că a demarat căutările pentru cel care să-l înlocuiască pe australianul Darren Cahill. "Caut un antrenor, mă gândesc să iau un antrenor, dar în acest moment nu am niciun nume pe lista. Este o nouă provocare, dar nu îmi este uşor, aşa că voi lua o decizie", a spus Simona Halep, la Indian Wells.

Printre numele vehiculate ca posibile variante s-a numărat şi Sascha Bajin, fostul antrenor al americancei Naomi Osaka, pe care a ajutat-o să câştige două turnee de Mare Şlem. Simona Halep s-a despărţit de Darren Cahill în luna noiembrie a anului 2018. De atunci, aceasta a încercat o colaborare cu belgianul Thierry van Cleemput, dar nu a funcţionat.

Fără antrenor, Simona Halep s-a calificat în turul trei la Indian Wells, competiţie pe care a câştigat-o în 2015, după ce a treut lejer de Barbora Strycova, scor 6-2, 6-4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici