Simona Halep confirmă participarea la Roland Garros. Niculescu şi Ana Bogdan, eliminate din primul tur

Participarea Simonei Halep la turneul de Grand Slam de la Roland Garros era pusă sub semnul întrebării după ce sportiva s-a accidentat la gleznă, însă temerile au fost risipite. Halep a confirmat că va juca la Roland Garros printr-o postare făcută luni pe Instagram.

1487 afișări
Imaginea articolului Simona Halep confirmă participarea la Roland Garros. Niculescu şi Ana Bogdan, eliminate din primul tur

Simona Halep confirmă participarea la Roland Garros. Niculescu şi Ana Bogdan, eliminate din primul tur

Jucătoarea în vârstă de 25 de ani a spus că este pregătită pentru meciul din turul I contra slovacei Jana Cepelova, programat marţi: "Am făcut primul antrenament înaintea meciului de mâine. Haide!", a fost mesajul pozitiv pe care Simona l-a transmis fanilor.

Simona Halep, a treia favorită de la Roland Garros, anunţase la începutul săptămânii că sunt şanse de doar 50% să joace la turneul parizian. Apoi, eleva lui Darren Cahill a declarat că va face o ultimă şedinţă cu ultrasunete, pentru a vedea cât de afectat este tendonul, dar se pare că medicii i-au oferit o veste bună.

Constănţeanca este favorită la câştigarea turneului de Grand Slam disputat pe zgură atât în viziunea bookmakerilor, cât şi a specialiştilor din tenis. Era şi păcat ca Simona să rateze o asemenea şansă, mai ales că ea va urca pe locul 1 mondial dacă îşi va îndeplini visul şi va triumfa la turneul pe care l-a cucerit la junioare.

Luni, Monica Niculescu şi Ana Bogdan au fost eliminate în primul tur la Roland Garros, în minimum de seturi.

Ana Bogdan a părăsit tabloul principal de la Roland Garros învinsă cu 3-6, 4-6 de tunisianca Ons Jabeur, în timp ce Monica Niculescu a pierdut 5-7, 1-6 meciul cu Anett Kontaveit.

Tot astăzi vor juca la Roland Garros şi celelalte două sportive din România, Patricia Ţig şi Irina Begu. Ţig o va întâlni pe Anastasia Pavlyuchenkova, din Rusia, locul 17 mondial , în timp ce Irina Begu va juca împotriva sportivei din Columbia, Mariana Duque-Marino, locul 115 WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici