Simona Halep, cotată cu a treia şansă la câştigarea turneului de la Roland Garros

În opinia caselor de pariuri, Simona Halep (5 WTA) se află printre marile favorite la câştigarea turneului de la Roland Garros! Mai exact, Halep este cotată cu a treia şansă la cucerirea Grand Slam-ului programat în perioada 28 mai - 11 iunie.

616 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, cotată cu a treia şansă la câştigarea turneului de la Roland Garros

Simona Halep, cotată cu a treia şansă la câştigarea turneului de la Roland Garros (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ Hepta)

Simona Halep ocupă locul al treilea în preferinţele bookmakerilor pentru turneul de la Roland Garros, fiindu-i acordată o cotă de 11,00 la câştigarea titlului! Constănţeanca este depăşită doar de finalistele de anul trecut, Serena Wiiliams din SUA (cotă 3,00) şi Garbine Muguruza din Spania (cotă 5,50). Muguruza este campioana en-titre (7-5, 6-4 în ultimul act cu Williams), în timp ce Halep s-a oprit în "optimile" din 2016, fiind învinsă de australianca Sam Stosur cu scorul de 7-6(0), 6-3.

Simona este avantajată clar de suprafaţa de la Roland Garros, o zgură lentă pe care a disputat finala ediţiei din 2014 (4-6, 7-6, 4-6 cu Maria Şarapova). Specialiştii caselor de pariuri au ţinut cont de acest detaliu, iar Angelique Kerber, actualul lider mondial, a primit o cotă mai mare decât Halep (13,00). În clasamentul bookmakerilor urmează rusoaica Maria Şarapova (cotă 14,00), tenismenă care se întoarce în sezonul de zgură după un an de supendare, şi Karolina Pliskova din Cehia (cotă 19,00).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici