Simona Halep crede că Serena Williams va mai cuceri trofee, după naştere: O să o felicit cu prima ocazie

Jucătoarea de tenis Simona Halep îi transmite felicitări Serenei Williams, care este însărcinată, precizând că jucătoarea americană va reveni cu succes în circuit, după ce va aduce pe lume primul ei copil.

302 afișări
Imaginea articolului Simona Halep crede că Serena Williams va mai cuceri trofee, după naştere: O să o felicit cu prima ocazie

Simona Halep crede că Serena Williams va mai cuceri trofee, după naştere: O să o felicit cu prima ocazie (Imagine Alexandra Pandrea / Mediafax Foto)

"Ieri am aflat. O felicit acum! E un lucru minunat, cred, să fii însărcinată şi să devii mămică. E un lucru frumos şi o să o felicit cu prima ocazie. Cred că o revină, o să se întoarcă în circuit şi o să mai câştige câteva turnee", a afirmat Halep, joi, într-o conferinţă de presă.

Agentul Serenei Williams, Kelly Bush Novak, a confirmat, în noaptea de miercuri spre joi, că sportiva americană în vârstă de 35 de ani este însărcinată şi va reveni în circuitul WTA în 2018.

TITLURILE ZILEI

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici