Simona Halep debutează în această noapte la Australian Open. Ora la care e programată partida cu Destanee Alava

Ziua a doua a turneului de la Australian Open aduce în prim plan şi meciul liderului mondial, Simona Halep, cu jucătoarea din Australia, Destanee Alava (153 WTA), scrie ProSport.

2701 afișări
Imaginea articolului Simona Halep debutează în această noapte la Australian Open. Ora la care e programată partida cu Destanee Alava

Simona Halep debutează în această noapte la Australian Open. Ora la care e programată partida cu Destanee Alava

Partida va avea loc pe Rod Laver Arena, în sesiunea de zi, după meciurile Veronica Cepede Royg - Karolina Pliskova şi Thomas Fabbiano - Alexander Zverev. Disputa va avea loc, dacă nu intervine un eveniment neprogramat, în jurul orei 5:30, şi va fi transmisă de Eurosport şi în format liveblog pe www.prosport.ro.

Prima zi de Australian Open 2018 s-a încheiat cu bilanţ de o victorie şi trei înfrângeri pentru echipa României.

Irina Begu este supravieţuitoarea din trio-ul 'fetelor MIM', după ce a reuşit o revenire fantastică împotriva Ekaterinei Makarova (cap de serie 31). Monica Niculescu a fost învinsă de Mona Barthel şi a părăsit terenul cu ochii umezi de lacrimi şi cu destulă frustrare acumulată, în timp ce Mihaela Buzărnescu a fost dominată de Caroline Wozniacki, dar a primit o porţie generoasă de aplauze. România nu va mai avea reprezentat la simplu masculin, după ce Marius Copil a fost învins de francezul Gilles Simon.

TITLURILE ZILEI

Irina Begu (40 WTA) - Ekaterina Makarova (31 WTA) 3-6, 6-4, 8-6
Mona Barthel (53 WTA) - Monica Niculescu (99 WTA) 6-4, 7-5
Caroline Wozniacki (2 WTA) - Mihaela Buzărnescu 6-2, 6-3
Gilles Simon (57 ATP) - Marius Copil (92 ATP) 7-5, 6-4, 6-3

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici